Minerale pleisters

Een crepi-afwerking zal je gevel extra beschermen tegen vocht. Door de waterafstotende laag zal het vocht niet langer geabsorbeerd worden door oude gevelbekleding wat de algemene staat van de constructie ten goede komt. Een gevel met crepi afwerking in is zowel geschikt voor moderne als landelijke woningen. Dankzij zijn universele uitstraling past hij eigenlijk bij elk type woning.

Het isoleren van de buitenmuur langs buiten wordt vaak overwogen bij te renoveren gevels .Buitenmuur-isolatie is de beste manier om de thermische prestaties van uw woning op peil te brengen. Beter dan spouwmuurisolatie, geen koude bruggen bij buitenmuur-isolatie.

Heel wat woningen hebben gevels die in slechte of twijfelachtige staat verkeren. Dit kan tot structurele problemen leiden zoals doorslaand vocht, condensatie, opstijgend vocht maar ook thermische verliezen. Rodinia is gespecialiseerd in de analyse van uw gevelconstructie en doet u een voorstel op maat.


“Realiseer een meerwaarde.
Upgrade your building.”

Mooie gevel

is uw visitekaartje

Rodinia heeft een vast systeem voor het bezetten van de isolatie op de buitengevels, en een afwerkingskleur naar keuze. De kleuringen zijn tevens steeds in de diepte, dit geeft u op lange termijn het beste kwalitatieve resultaat.

Premie’s: In verschillende situatie’s heeft u recht op een tegemoetkoming. Zie hieronder.
www.wonenvlaanderen.be
www.vlaanderen.be
www.energiesparen.be
www.premiezoeker.be
Sluit Menu