Prijzen injectie en voorbereiding

Vochtbestrijding tegen opstijgend vocht kunnen wij door de muur te injecteren met waterwerende producten. Door de onderste metsellagen ondoordringbaar te maken bouwen wij een nieuw vochtscherm op. Aldus maken wij een nieuwe waterkeringslaag op de juiste plaats. Deze handeling wordt professioneel uitgevoerd met de juiste producten waardoor je later geen problemen meer hebt met optrekkend vocht. Als voorbereiding dient besmet pleisterwerk verwijdert te worden. richtprijzen injecteren zonder afkappen 60 à 80 euro per meter.

 
“Wij kunnen u de beste behandeling geven aan de meest correcte prijs”

Prijzen afwerking

Na het injecteren kan u de muren goed laten drogen voor u ze bepleistert of afwerkt. Met onze behandeling bent u snel toe aan herbezetting. Hiervoor kapt men het best de oude pleisterlaag af tot 15 cm hoger dan de vroegere natte of beschadigde strook. Opstijgend vocht bevat niet alleen water maar ook zouten die hygroscopisch zijn, dit betekend dat de aanwezige zouten die aan de oppervlakte komen van uw metselwerk of stucwerk vocht uit de omgeving aantrekken en zo vieze zwarte plekken veroorzaken, ook kan het stucwerk komen los te zitten. Om zoutimmigratie te voorkomen brengt u eerst een beschermende laag aan voor u uiteindelijk verder afwerkt. De meest voorkomende zouten zijn: nitraten, sulfaten en chloriden. Deze zouten kunnen overal voorkomen en zorgen voor veel schade aan het pleisterwerk, behang en andere afwerkingslagen in uw woning. Richtprijs per meter afwerking folie incluis 55 à 90 euro per meter.

 
“Ook voor pleisterwerken kan u een vrijblijvende offerte vragen”

Totale kostprijs behandeling

De meeste uitvoeringen bij Rodinia liggen in een gemiddelde grootorde van 1200,00 euro tot 3500,00 euro. Wees voorzichtig met te goedkope prijzen, aanbieders met goedkope prijzen verdwijnen van de markt en laten onbehandelde garantiegevallen achter. Prijzen op de markt voor het behandelen van muren zijn afhankelijk van factoren zoals publiciteitsbudget, kosten voor vertegenwoordiging, offertekosten, vaste bedrijfskosten enz… De prijzen kunnen sterk schommelen tussen de goedkoopste en de duurste aanbieder.

 
“Wees voorzichtig met te goedkope prijzen”

 

Sluit Menu