Rodinia kop website

Ontvang exclusieve offerte aanvragen

Aannemers en leveranciers uit de bouwsector. Schrijf u nu in en voeg uw gegevens in ons bestand van kwaliteitsaannemers en kwaliteitsproducten, u profiteert rechtstreeks van onze marketingactiviteiten

Enkel Wonen

Wij adverteren uitsluitend diensten en producten die gerelateerd zijn aan wonen, renoveren en bouwen. Kwaliteit is belangrijk voor al onze aannemers en leveranciers.

Uw winst door te adverteren op de Rodinia bouwsite

Juiste doelgroep

Door reclame te maken op de Robinia bouwsite, kunt u uw doelgroep goedkoper en  effectiever bereiken. Uw advertenties worden weergegeven aan mensen die al geïnteresseerd zijn in het onderwerp of de branche waarin uw bedrijf actief is. Het bereik is groter dan uw eigen website. Dit vergroot de kans dat bezoekers geïnteresseerd zullen zijn in uw producten of diensten. Rodinia bouwsite heeft +2500 bezoekers op een maand.

Kostenbesparend

Op zoek naar een aannemer?

Adverteren op de Rodinia bouwsite is kosteneffectiever dan adverteren met een individuele website. In plaats van te betalen voor advertenties die aan een breed publiek worden getoond, kunt u gericht adverteren op specifieke pagina’s waar uw doelgroep zich bevindt. Hierdoor kunt u uw advertentiebudget efficiënter besteden en de kans vergroten dat uw advertenties relevant zijn voor de juiste mensen. Om hetzelfde bereik te behalen met een individuele website moet u gewoon veel meer investeren. Rodinia website wordt dagelijks bijgewerkt, hierdoor krijgt het betere ranking dan een website waar niet op gebeurt.

Hogere betrokkenheid

Groepen bieden een platform voor interactie en discussie tussen leden. Adverteren in groepen kan leiden tot meer betrokkenheid van het publiek. Mensen zijn vaak actiever in groepen, waardoor uw advertenties meer aandacht krijgen en er meer interactie kan ontstaan in de vorm van opmerkingen, likes of shares. Dit kan leiden tot een grotere naamsbekendheid en een positieve invloed hebben op de merkperceptie.

Opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid

Zonder vertrouwen is er geen verkoop! De Rodinia Site wordt gezien als een bouwsite waar mensen komen om kennis te vergaren omtrent hun aankomende investering. 

Door de waardevolle inhoud en relevante advertenties hebben de bezoekers vertrouwen in de firma’s die aanwezig zijn op dit forum. U kunt uw expertise tonen en vertrouwen opbouwen bij de bezoekers. Dit kan leiden tot een positieve merkreputatie en het vergroten van de geloofwaardigheid van uw bedrijf. 

Veel voordelen

rodinia site 2500 bezoekers per maand

Door uw firma in te schrijven in ons bestand van installateurs, profiteert u rechtstreeks van onze marketingactiviteiten.

Wij adverteren uitsluitend producten en diensten die gerelateerd zijn aan renoveren, diensten en wonen. Wij staan achter onze adverteerders en vragen van hun maximale inzet naar klanttevredenheid. U krijgt van ons betere zichtbaarheid op het net. Bouwsite uitstraling voor uw bedrijf. Verwijzing naar uw website. Gepersonaliseerde landingspagina op het net.

Wat u krijgt op een rijtje

Eigen landingspagina

Een landingspagina biedt de mogelijkheid om gerichte en relevante informatie te presenteren aan bezoekers, wat de conversie verhoogt. Bovendien kan het de gebruikerservaring verbeteren door een duidelijke call-to-action en een eenvoudige navigatiestructuur.

Eigen invulformulier op uw reclame

Een aanvraagformulier op een reclame stelt potentiële klanten in staat om direct en gemakkelijk interesse te tonen in het geadverteerde product of de dienst. Het stroomlijnt het proces van het verzamelen van belangrijke gegevens, waardoor de conversie-efficiëntie wordt verbeterd en de opvolging van leads wordt vergemakkelijkt.

Linkbuilding naar uw website

Linkbuilding helpt bij het verbeteren van de zoekmachinepositie van uw eigen website door het vergroten van de autoriteit en geloofwaardigheid ervan via onze kwalitatieve backlink. Daarnaast kan linkbuilding ook leiden tot een toename van organisch verkeer, omdat het de zichtbaarheid en het bereik van uw website vergroot.

Uw reclame op thema pagina

Reclame voor uw firma op een themawebsite kan gerichte aandacht bieden aan een specifieke doelgroep die al geïnteresseerd is in het betreffende thema, waardoor de kans op relevante leads en conversies wordt vergroot. Bovendien kan het adverteren op een themawebsite de geloofwaardigheid en het imago van uw firma versterken door associatie met een gerespecteerd platform binnen het relevante vakgebied.

Gratis offerte aanvragen

Een gratis offertevraag via onze website biedt potentiële klanten de mogelijkheid om eenvoudig en zonder verplichtingen prijsinformatie te verkrijgen, waardoor de drempel om contact op te nemen verlaagd wordt en de kans op het genereren van een nieuwe klant vergroot.

Betere zichtbaarheid op het web

Een betere zichtbaarheid op het internet vergroot de kans op het bereiken van een breder publiek, het vergroten van de naamsbekendheid en het genereren van meer potentiële klanten.

€ 60.00 per maand – opstartkost 100 euro

Tijdelijk opstartkost van 100 euro gratis

Profiteer ook van de Rodinia Bouwsite en schrijf u nu in.

Waardevolle weblink

Met uw aanwezigheid op onze site krijgt u een waardevolle do follow link van een trusted site naar uw website.

Pub op productpagina

Extra waarde voor uw bedrijf door uw publiciteit op onze thema pagina. Kwaliteituitstraling

Eigen landingspagina

Met een eigen landingspagina heeft u extra kansen om offerte aanvragen alleen aan u gericht te ontvangen.