Rodinia kop website

Dakwerker uit Gent – Eso Bouw

Dakwerken eso bouw

Eso Bouw Gent is een toegewijd en gepassioneerd klein bedrijf dat streeft naar klantentevredenheid. Als ervaren en professionele dak-werkers zijn zij elke dag paraat om onze klanten in de regio Gent van dienst te zijn. Snelle service, marktconforme prijzen.

De onderscheidende kenmerken zijn uitgebreide expertise, flexibele aanpak en naleving van gemaakte afspraken. Eso Bouw streeft ernaar om de samenwerking zo vlot mogelijk te laten verlopen, zodat onze klanten niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Grapje dakwerker

Bij Eso Bouw zijn ze toegewijd aan het leveren van de beste kwaliteitsdiensten voor dakbedekkingsprojecten, om ervoor te zorgen dat je huis een veilig en duurzaam dak heeft. We zijn er trots op dat we een verscheidenheid aan diensten aanbieden die zijn afgestemd op jouw individuele behoeften, waaronder dak reparaties, -onderhoud en -inspecties. Onze ervaren medewerkers van professionals staan klaar om je te helpen bij het creëren van een betrouwbare dakbedekking voor je huis. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen een veilig dak te creëren voor je toekomstige projecten.

Schuine daken – Gevelwerken – Platte daken – Schoorstenen metsen – Dakgoten – Dakramen – Pleisterwerken

Verlaagde BTW & premies

Is het dak ouder dan 10 jaar? Dan wordt de BTW op de renovatie verlaagd tot slechts 6%.

Met de Vlaamse renovatiepremie krijg je bijvoorbeeld een terugbetaling van 20 tot 30%.

Je hebt ook de mogelijkheid om verschillende premies aan te vragen bij zowel je provincie als je gemeente.

Als je besluit om dakisolatie te laten plaatsen, kun je ook een premie aanvragen bij je netbeheerder.

Vraag vrijblijvend offerte aan.