Rodinia kop website

Wie zijn wij?

over ons media bedrijf

Verantwoordelijke uitgever, hoofdredacteur, Hans Cherretté, Bouwdeskundige, opleiding bouw en techniek. Informatica webmaster c#. 5 jaar plantekenaar cv installaties, 5 jaar sales cv techniek, 6 jaar sales engineer pompen bouwtechniek, 15 jaar manager bouwbedrijf

5 jaar tot heden bouwadvies als bouwdeskundige. 2 jaar tot heden onderhoud websites SEO. 1 jaar tot heden redacteur Rodinia Bouwsite

Waardes

Op deze website worden waarden hoog in het vaandel gedragen. Eerlijkheid en oprechtheid zijn de fundamenten waarop we bouwen. Geen ruimte voor flauwekul of verbloemde waarheden. We staan bekend om onze directe aanpak, waarbij we recht door zee navigeren zonder om de hete brij heen te draaien. Geen toneelspel, enkel oprechte communicatie. Bij ons vind je authenticiteit in elke handeling en uiting.

Waarom doen we dit?

Ons hart en onze missie liggen bij het ondersteunen van kleinere ondernemers die niet de financiële middelen hebben om een uitgebreide website te laten bouwen. Ons platform biedt een grotere zichtbaarheid voor de ondernemer. We geloven in gelijke kansen voor alle ondernemers, en daarom willen we hen helpen online aanwezig te zijn en te groeien. Daarnaast staan we ten dienste van onze gewaardeerde klanten, om hen wegwijs te maken in de wereld van bouwen en wonen. Op de bouwmarkt is er zoveel te ontdekken en te verkrijgen, en we willen onze klanten begeleiden in hun zoektocht naar de juiste oplossingen voor hun projecten.

groei grafiek rodinia

Met passie en toewijding zetten we ons in voor een transparante aanpak, waarbij we streven naar eerlijke prijzen en duidelijke informatie. Onze focus ligt op het faciliteren van een naadloze ervaring, zowel voor de ondernemers die hun aanbod willen presenteren als voor de klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige bouw- en woonproducten.

Bij ons draait alles om het verbinden van mensen, het creëren van mogelijkheden en het bevorderen van groei. Samen bouwen we aan een betere toekomst, waarin iedereen kan floreren in de wereld van bouwen en wonen.

Contact

rodinia.site@gmail.com