Rodinia kop website

Dakwerken in Limburg, Dilsen-Stokkem, Van De Boel nv

“Aan het dak werken zoals geen ander, dat is waar NV van de Boel voor staat. Met een geschiedenis dat teruggaat tot vier generaties, hebben ze een diepgewortelde band met dakpannen. Al sinds 1930 wordt kennis en ervaring van vader op zoon doorgegeven, waardoor ze uitblinken in vakmanschap en expertise.

Wat begon als bescheiden pannenbakkers heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaand bedrijf dat de tand des tijds heeft doorstaan. In 1986 hebben ze hun eerste toonzaal geopend, waarmee ze hun klanten een on-site ervaring bieden om de prachtige dakpannen van dichtbij te bewonderen.

dakwerken vdb Dilsen

Als resultaat van hun voortdurende groei en succes, besloot NV van de Boel in 2006 te verhuizen naar een nieuwe locatie, waar ze hun activiteiten op een nog grotere schaal konden uitvoeren. Deze stap markeerde een nieuw hoofdstuk in hun bloeiende geschiedenis, waarin ze bleven innoveren en uitblinken in het leveren van hoogwaardige dakwerken.

De rijke geschiedenis van NV van de Boel getuigt van hun onwrikbare toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Met elk project streven ze ernaar om hun klanten te voorzien van onberispelijke dakwerken die niet alleen de tand des tijds doorstaan, maar ook een esthetische meerwaarde bieden aan elk gebouw.

Of het nu gaat om renovaties, nieuwbouwprojecten of herstelwerkzaamheden, NV van de Boel is dé partner bij uitstek voor al uw dakbehoeften. Vertrouw op hun deskundige team van vakmensen, die met passie en precisie te werk gaan om uw visie tot leven te brengen. Ze combineren traditioneel vakmanschap met de nieuwste technieken en materialen, waardoor ze een ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid kunnen leveren.

Wanneer u kiest voor NV van de Boel, kiest u niet alleen voor een betrouwbare dakwerk-partner, maar ook voor een stukje geschiedenis dat tot op de dag van vandaag voortleeft. Maak deel uit van de lange traditie van vakmanschap en excellentie die deze toonaangevende naam met zich meebrengt. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe NV van de Boel uw dak-wensen kan overtreffen met hun ongeëvenaarde expertise en ervaring.”

Dakwerken Limburg. Van de Boel biedt alles onder één dak.

Elke dag staat ons team van enthousiaste medewerkers klaar om in heel Limburg daken te vernieuwen, te herstellen of nieuwe daken te leggen. Onze jarenlange ervaring met dakwerken en het leveren van dakpannen is uw garantie op een perfect dak. Wij delen onze vier generaties kennis dan ook graag met u tijdens een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor. In onze toonzaal helpen we u graag met de juiste dakpan te kiezen die volledig past bij uw wensen en budget.

Als verdeler van Monier dakpannen werkt NV van de Boel enkel met dakpannen van topkwaliteit. Zo kunt u jaren zorgeloos genieten van uw dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.